Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Taal & spelling

‘O, daar gaan we wéér…

Het schoolwerk staat vol met spelfouten waardoor niet alleen jouw kind het lastig vindt om het te lezen, maar ook de leerkracht. Hierdoor moet het werk wéér opnieuw worden gemaakt of wordt het fout gerekend. Grote frustratie bij jouw kind, want hij wist wel wat er moest staan alleen bij het opschrijven ging het fout.  

Ondanks dat er op school geoefend wordt, lukt het maar niet om de woorden goed te schrijven. Er wordt huiswerk meegegeven en dat maakt jouw kind met behoorlijk wat tegensputteren en als je hem overhoort merk je dat de woorden toch weer fout worden geschreven. 

Je kind klaagt thuis over al die spellingregels. Het zijn er ook zoveel! Hij geeft aan dat het hem nooit gaat lukken om alles te onthouden.

 

Verdriet en boosheid is dat wat er naar boven komt bij jouw kind  als jullie het hierover hebben. En ondanks dat je wil helpen met het huiswerk groeit het ook jou boven het hoofd: hoe nu verder?!  

taal en spelling lisette castelein

En hoe zou het zijn als..

 jouw kind de woorden nu wel in één keer goed opschrijft, simpelweg omdat hij of zij
de spellingregels nu wel kent en goed toepast. Tijdens de lessen heeft jouw kind geen extra instructie meer nodig en is er geen gedoe meer met het huiswerk.
Hierdoor behoren de stress en spanningen tot de verleden tijd en kan jij nu ook opgelucht ademhalen.

Dit is gewoon binnen handbereik!

 

Gedurende 10 weken ga ik samen met jouw zoon of dochter ervoor zorgen dat hij of zij die lastige woorden en vervoegingen onder de knie krijgt.
Daarbij heb ik ook aandacht voor hoe jouw kind in zijn of haar vel zit. Want alleen als je je goed voelt kan je leren.
De lessen vinden plaats in mijn praktijk en/of online: net wat het beste voor jullie uitkomt!

 

 

taal en spelling Lisette Castelein

En uiteindelijk..

krijg jij je vrolijke kind weer terug, want de Nederlandse taal levert geen problemen meer op.
Extra instructie in de klas  en oefenwerk voor thuis behoren tot de verleden tijd. Resultaten gaan omhoog en het plezier in taal en spelling komt weer terug. Geen stress meer, geen buikpijnen ‘s morgens: jouw kind gaat weer met plezier naar school toe.

 

Wat jouw kind krijgt

 

Een goed onderzoek á €204, zodat we precies weten welke onderdelen van taal en spelling al goed gaan en waar we nog aan moeten werken.

De uitslag van het onderzoek die wordt weergegeven als een muur met bouwstenen. Super duidelijk!

Een traject op maat die bestaat uit 10 lessen van 45 minuten.

Lessen waarbij we werken met leuke materialen en bewegen: stilzitten en saaie werkbladen doen we niet aan.

Een werkmap met oefenmaterialen en toegang tot een online oefenprogramma.

  

Bonus

Altijd toegang tot mijn beveiligde online leeromgeving!

Jij krijgt
 

Onbeperkt toegang tot het online handelingsplan van jouw kind waarin o.a. de bevindingen staan van het onderzoek, de doelen en de vorderingen.

Na elke les schrijf ik in het handelingsplan wat we hebben gedaan en welk oefenwerk jouw kind meekrijgt.

Na les 5 en les 10 een oudergesprek waarin we de groei van jouw kind bespreken.

Een vrolijk kind dat taal en spelling (weer) leuk vindt!

De totaalprijs voor

dit complete pakket bedraagt

(of 2x € 499)

Ieder kind gaat vooruit met mijn Succesformule!

Leren met hoofd, hart én lijf.

Kijk, zij zijn enthousiast!

Aenean finibus fermentum purus et tristique. Donec at molestie tellus. Donec dignissim eleifend libero sed blandit massa mattis non. In tincidunt, ex vitae laoreet pretium.

Donec sollicitudin molestie malesuada. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Curabitur aliquet.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen bijles en wat jij biedt: Remedial Teaching Plus?

Bijles werkt niet op de langere termijn, omdat er niet wordt gewerkt aan een stevige taal en spelling basis. Dit komt omdat er niet wordt onderzocht wát er in de basis nog niet goed zit. Hierdoor bouwt je kind verder op een wankele ondergrond en uiteindelijk gaat hij of zij wéér onderuit.

Bij Remedial Teaching onderzoek ik altijd eerst wat er in de basis nog niet goed is om daar vervolgens aan te gaan werken. Hierdoor krijgt jouw kind een stevige basis waar we op verder kunnen bouwen.

De Plus staat voor het feit dat ik niet alleen kijk naar taal en spelling, maar ook zeker hoe jouw kind in zijn of haar vel zit. Hier komen mijn kwaliteiten als kindercoach om de hoek kijken. Want wanneer je je niet happy voelt kan je simpelweg niet leren. Door ook hier aandacht aan te geven gaan de spreekwoordelijke leerluikjes open.

Remedial Teaching Plus is dus een complete aanpak voor jouw kind waardoor er binnen korte tijd grote stappen worden gemaakt!

Kan ik ook alleen een onderzoek aanvragen?

Jazeker! Een los onderzoek kost €204.  Hierin zit 1x een onderzoek van 50 minuten, het uitwerken van de onderzoeksresultaten en een oudergesprek van 30 minuten.

Wat als de tien lessen klaar zijn?

Na de laatste les hebben we een afrondend gesprek met elkaar en bespreken we de doelen die zijn gehaald.
Hierna bekijken we of en hoeveel lessen er nog nodig zijn. Mochten jullie nog meer lessen willen afnemen dan stel ik een nieuw pakket samen. Uiteraard wordt er dan geen nieuw onderzoek afgenomen en daarom is dit pakket ook goedkoper dan het eerste pakket.

Wat wordt er van mij als ouder verwacht?

Je kind gaat iets leren wat nu nog lastig is. Daarom is het belangrijk dat je er thuis voor hem of haar bent als het even lastig wordt om bijvoorbeeld door te zetten. Je kind positief aanmoedigen is hierbij heel belangrijk. Je hoeft geen sommen uit te leggen, daar ben ik voor.

Krijgt mijn kind huiswerk?

Het oefenwerk is een heel belangrijk onderdeel van de begeleiding. Als er thuis niet wordt geoefend zal er te weinig vooruitgang zijn. De hersenen hebben het nodig om dat wat er geleerd is tijdens de sessie regelmatig te herhalen. Zodoende kan de nieuwe lesstof ook worden onthouden. Het oefenwerk vraagt een tijdsinvestering van ongeveer 5x per week, 15 minuten oefenen.

Is er overleg met de leerkracht?

Hoe meer informatie ik heb over jouw kind, hoe beter ik de basis kan neerzetten voor een goede begeleiding. Een overleg met de leerkracht is daarom heel waardevol. Een overleg kost €12,50 per 15 minuten.

Wat als mijn kind ziek is?

Wanneer je maximaal 24 uur voor de start van de sessie je kind afmeldt, kunnen we een vervangende sessie inplannen. Lees vooral mijn algemene voorwaarden door om alles te weten over dit onderwerp. Deze kan je hier inzien.

Wij wonen niet in de buurt. Kan de begeleiding ook online plaatsvinden?

Dit is uiteraard geen probleem. In mijn beveiligde leeromgeving kan jouw kind veilig online begeleiding krijgen.
Ik maak gebruik van meerdere camera’s waardoor zowel ik als mijn bord en werkmaterialen goed te zien zijn.

Welke maatregelen heb je genomen omtrent het coronavirus?

Alle maatregelen en mogelijkheden rondom het Coronavirus zijn terug te vinden op: www.hulpbijhetleren.nl/coronavirus
Wanneer de basisscholen in mijn regio door het virus moeten sluiten, wordt de begeleiding gewoon online voortgezet. Mocht je kind verkouden zijn, dan kan de sessie altijd online doorgaan.

Copyright Praktijk Lisette Castelein